Oare câţi proprietari de case , după ce într-un final şi-au văzut casa la roşu nu au ajuns la concluzia că parcă ar fi putut face mai mult ? Că parcă casei lor îi lipseşte ceva ? Că aspectul exterior suferă ? Uneori arhitecţii prevăd în planurile unei clădiri anumite elemente decorative,de la simple linii şi jocuri de volum până la forme si profile arhitecturale complexe , gen ancadremente pentru ferestre şi uşi cornişe sau brâuri decorative. Dar dacă nu ai nişte planuri concrete pe care să le alegi ? Cum să te asiguri că nu-ţi vei transforma casa într-o sorcovă,cheltuind inutil bani şi timp ? Pe piaţă există sute de astfel de profile, cum şi pe care să le foloseşti ?

 

VOPO, o societatea românească cu producţie şi utilaje proprii, cu personal calificat şi o bogată experienţă în decorarea faţadelor clădirilor vine în întâmpinarea unor neajunsuri. Pentru acest lucru este necesar doar să îi contactaţi şi să le trimiteţi câteva fotografii cu proprietatea dvs.
Veţi fi căutaţi apoi de un reprezentant care prin diverse discuţii asupra tipurilor de profile şi elemente arhitecturale din polistiren vă vor ajuta să alegeţi exact ceea ce se potriveşte cel mai bine proprietăţii dumneavoastră.

 
Prezentare video

About the Author


[top]
Leave a Reply