Profile exterior

Cornise

Cornise

Solbancuri & ancadramente

Solbancuri & ancadramente

Brauri decorative

Brauri decorative

Coltare decorative

Coltare decorative

Chei bolta

Chei bolta

Capete de stalp

Capete de stalp

Frontoane

Frontoane

Arcade

Arcade

Console

Console

Coloane & Baze & Capiteli

Coloane & Baze & Capiteli

Restaurari

Restaurari

Profile din polistiren pentru decorarea fatadelor

VOPO produce pentru domeniul constructiilor si amenajarilor interioare o gama foarte variata de profile decorative din polistiren de orice forma si dimensiune.

mai mult ...

  • VOPO produce pentru domeniul constructiilor si amenajarilor interioare o gama foarte variata de profile decorative din polistiren de orice forma si dimensiune. De la profilele realizate din polistiren expandat (EPS), destinate decorarii fatadelor cladirilor pana la coloanele decorative, baghetele sau scafele ornamentale din polistiren extrudat (XPS), va putem oferi tot ce aveti nevoie pentru a “sublinia” elegant ,modern si ieftin interiorul sau exteriorul casei dumneavoastra.
  • Gama de profile din polistiren VOPO vine in sprijinul dumneavoastra pentru a inlocui rigipsul clasic si ipsosul vechilor stucaturi ,cu un material ecologic si usor de utilizat ,a carui compozitie este 98%aer. Atat polistirenul expandat cat si polistirenul extrudat pot fi debitate pe utilajele noastre printr-o taiere rapida, computerizata si de mare precizie ,obtinand asfel cele mai variate forme pentru ancadramentele usilor si ferestrelor, solbancuri si socluri, chei de bolta, brauri decorative sau cornise.
  • Profilele decorative pentru fatade se monteaza cu adezivul de polistiren identic cu cel folosit la lipirea placilor pentru termoizolatie. Se pot realiza cofraje din polistiren pentru turnarea betonului ,in orice forma si dimensiune. VOPO poate reproduce ( restaurari ) elemente si forme arhitecturale vechi ( stucaturi ) realizate in trecut din ipsos sau ciment.
  • Profilele din polistiren pentru fatade nu au doar rol decorativ ci sunt si utile, impiedicand scurgerea apei de ploaie pe fatada. Profilele ornamentale din polistiren pentru fatade realizate din polistiren expandat ( EPS ) pot avea si lungimea speciala de 2 m. In general profilele din polistiren pentru fatade au lungimea de 1,2 m. Polistirenul expandat ( EPS ) folosit la profile decorative pentru fatade are o porozitate deschia ( bobite ) , are culoarea alb si se debiteaza din blocuri cu o densitate de 20 kg/ m3
  • Datorita stratificarii flexibile se pot monta cu usurinta si pe suporturi denivelate sau curbate. Costurile reduse, greutate redusa, rezistenta la intemperii si raze UV, formele si imbinarile perfecte, manipularea simpla, finisajele rapide, timpul de executie redus sunt doar cateva din avantajele utilizarii profilelor din polistiren VOPO.
  • In cazul in care nu ati gasit nici un model sau dimensiune care sa se potriveasca cerintelor dvs , VOPO va ofera posibilitatea ca printr-o simpla schita trimisa pe mail sau fax sa comandati exact PROFILUL dorit . Schita va fi prelucrata si adusa la scara, obtinand asfel dimensiunile proportionale. Aceste dimensiuni se pot ajusta pana se ajunge exact la forma si dimensiunea PROFILULUI din polistiren pe care nu il gasiti decat la noi.