Fabricat în România !
Profile polistiren - inainte si dupa marca VOPO

Lucrări realizate de VOPO profile din polistiren pentru clienții săi, persoane fizice sau juridice,din București sau în România.

 

Persoanele interesate de renovarea sau decorarea unei fațade de clădire cu profile și forme arhitecturale realizate din polistiren pot apela la serviciile oferite de VOPO profile din polistiren : aceștia primesc cererea dumneavoastră, vizitează locația, se familiarizează cu proiectul sau propun noi variante de lucru, execută mostre care vor fi validate împreună cu dumneavoastră pe șantier. În urma încheierii unui contract, profilele și formele arhitecturale din polistiren vor fi executate de utilaje computerizate, cu personal înalt calificat, într-un timp rapid și vă vor fi expediate sau livrate în șantier.

 

VOPO profile din polistiren urmărește executarea lucrării, cu o atenție deosebită asupra micilor detalii, scopul fiind acela de a putea afirma după finalizarea tuturor lucrărilor ce i-au fost încredințate că "se vede diferența !".

 

VOPO profile din polistiren mulțumește tuturor colaboratorilor săi pentru buna desfășurarea a lucrărilor ce le-au fost încredințate !

 
Prezentare video

About the Author


[top]
Leave a Reply