Profile interior

Baghete decorative Baghete decorative

Brauri decorative & rame Brauri decorative & rame

Scafe decorative Scafe decorative


Baghete din polistiren pentru decorari interioare:

VOPO produce pentru domeniul amenajarilo interioare o gama bogata de baghete decorative din polistiren pentru tavane, brauri si rame ornamentale pentru pereti sau scafe decorative din polistiren.
Baghetele decorative pentru interior sunt realizate din polistiren extrudat ( XPS ) si au lungimea de 1,2 m.

Baghetele din polistiren pentru interior , pe langa decorarea perimetrala a intersectiilor dintre perete si tavan , au si rorlul de a masca cabluri sau defectele de la zugravit

Polistirenul extrudat (XPS) folosit la baghetele ornamentale pentru interior are o porozitate inchisa, neteda , are o rezistenta la compresiune Rc=300KPA ( 30t / m2 ), se debiteaza din placi si are culoarea verde

Montajul baghetelor din polistiren pentru interior se poate realize si cu silicon universal transparent. Pentru vopsirea profilelor din polistiren se poate folosi vopsea lavabila de exterior / interior ( dupa caz ) care se aplica fie direct pe polistiren , fie peste adezivul cu rol de protective.

VOPO produce peste 150 modele de profile polistiren prefabricate ( cornise , ancadramente, solbancuri, coloane & baze & capiteluri, brauri decorative, chei de bolta, coltare pentru fatade, baghete decorative, scafe etc ) . Produsele sunt impartite in 2 categorii :
- PROFILE EXTERIOR – categoria include profilele si formele arhitecturale din polistiren pentru decorarea fatadelor
- PROFILE INTERIOR – categoria include baghetele din polistiren si elementele ornamentale pentru amenajari interioare

Daca nu gasiti nimic care sa se apropie de modelele de profile polistiren dorite de dvs puteti trimite pe fax sau mail o schita cu forma si dimensiunea care va avantajeaza si vor fi reproduse in detaliu.