Fabricat în România !

Lucrare realizată de VOPO profile din polistiren pentru o persoană juridică, destinația clădirii find aceea de reședință privată, clădire situată lângă orașul Mediaș, România.

Perfect integrată în arhitectura specifică locului, linia clădirii a fost îngroșată la capete prin aplicarea unor colțare decorative pe toată înalțimea. Datorită liniaturii simetrice a ferestrelor pe toată clădirea s-a optat pentru folosirea acelorași tipuri de profile necesare încadrării ferestrelor pentru toată clădirea : ancadramente cu liniatură simplistă flancate de obloane din lemn stratificat ce conferă un design deosebit clădirii, ancadraamente ce se spijină pe solbancuri și au la partea lor superioară chei de boltă din aceiași gamă.

În zona etajului ferestrele copiază aceleași profile decorative dublate la partea superioară
cu frontoane decorative simple , dar masive. În vederea dezvoltării pe înălțime a clădirii a
fost folosită o cornișă, dar și un brâu perimetral, iar pentru scoaterea în evidență a intrării
principale ușa de parter a fost încadrată cu o arcadă profilată, iar la partea de acoperiș s-a folosit un fronton amplu ce preia modelul cornișei.

Culorile bine alese, folosirea tâmplăriei din lemn la ferestre și uși, profilele și formele
arhitecturale alese de beneficiar din catalogul VOPO profile din polistiren au făcut ca o clădire nou edificată să se integreze perfect în arhitectura specifică locului, conferindu-i valoare și unicitate.

 
Prezentare video

About the Author


[top]
Leave a Reply