Gradinita Fun House – Slobozia

On February 18th, 2013, posted in: Articole , Stiri by 0 Comment

Fabricat în România !

Lucrare realizată de VOPO profile din polistiren pentru o persoană juridică, destinația clădirii find aceea de grădiniță particulară, clădire situată în orașul Slobozia, România.

 

Ideea amenajării acestei clădiri (proiect finanțat din fonduri europene prin Programul
Operațional Regional) a plecat dintr-o simplă fotografie a unei grădini zoologice și din îmbinarea arhitecturii clădirii cu profile și forme arhitecturale din polistiren, profile fabricate de VOPO.

 

Beneficiarul final și-a dorit ca imaginea clădirii să sugereze soliditate și siguranță, să aibă un aspect atractiv și distractiv. Aceste aspecte au fost rezolvate de VOPO profile din polistiren prin folosirea unor profile arhitecturale care să sugereze acest lucru — pilaștri cu o lățime și o înălțime corespunzătoare, baze și capiteluri generoase, brâu decorativ perimetral și ca delimitare între etajele clădirii. Folosindu-se de faptul că această clădire are un front stradal pe toată lungimea și este vizibilă din orice direcție , VOPO a integrat elemente de butaforie supradimensionate și colorate în nuanțe atractive fapt ce a dus la sporirea atașamentului vizual față de destinația clădirii : grădiniță pentru copii.

 
Prezentare video

About the Author


[top]
Leave a Reply